Wij mogen geleidelijk weer gaan behandelen!

Wij mogen geleidelijk weer gaan behandelen!

Op 30 april zijn de adviezen van het RIVM betreffende het opschalen van onze fysiotherapeutische zorg bekend geworden. De noodzaak om fysiotherapeutische zorg weer veilig en betrouwbaar op te starten is zeer groot, daarom is het fijn dat we nu weer meer mogen, wat betekent dat voor u?

 

Vanaf 1 mei wordt onze zorg in de praktijk stap voor stap weer mogelijk gemaakt. Belangrijk uitgangspunt daarbij blijft het beschermen van onze cliënten en het beschermen van onszelf. U bent weer welkom in onze praktijk nadat uw therapeut aan de hand van een triage heeft vastgesteld of het veilig voor u en de therapeut is om de praktijk te bezoeken. In de praktijken zijn maatregelen genomen waarmee de regels met betrekking tot hygiëne en voldoende afstand bewaren worden gewaarborgd. Zo kunt u onder de huidige omstandigheden met een veilig gevoel een beroep op ons doen. Wij zijn hier hard mee aan de slag om dit op vele vlakken te organiseren.

 

Binnen de voorwaarden die het RIVM stelt staan wij continu klaar voor iedereen die ons nodig heeft, door een bezoek in de praktijk maar ook nog steeds via een video- of telefonisch en per mail. U beslist samen met uw therapeut wat in uw situatie de beste oplossing is. Zo kan iedereen die hulp of advies nodig heeft weer geholpen worden!

 

U kunt meer informatie vinden via de volgende link:

https://www.defysiotherapeut.com/nieuwtjes-en-oproepen/veilig-naar-je-fysiotherapeut/

 

Zeker als u het bezoek aan de fysiotherapeut hebt uitgesteld, maar ook bij nieuwe gezondheidsproblemen, schroom dan niet om contact met ons te zoeken. Heeft u verder nog vragen? Mail of bel ons dan.

035-6256161

fysio@eedenburgh.nl

WhatsApp 06-48437856

 
 

Met vriendelijke groet,

Team Fysiotherapie MC de Eedenburgh