Tulip sportmedisch centrum

Sport en fysiotherapie ontmoeten elkaar

Na het tennissen last van de schouder, elleboog, voet of enkel? Sportmedisch centrum de Eedenburgh vestiging Tulip combineert fysiotherapie met de sportieve omgeving om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Vestiging Tulip is er voor tennisspecifieke blessures, algemene fysiotherapie en manuele therapie. Tijdens een behandeling is het mogelijk om gebruik te maken van de tennisbaan om gericht te kijken hoe de klacht ontstaat en hoe deze te voorkomen is.
tulip sportmedisch centrum

Nieuw: Train, Set & Match!

 

Verlies jij bij het tennissen tekens de 3e set op conditie, verkramping of verzuring? Schrijf je dan in!

 

Train, Set & Match is de perfecte training om jouw tennis performance te versterken, waarbij je wordt uitgedaagd om alles uit jezelf te halen! TSM is een vorm van “high intensity interval training” (HIIT), waarbij er getraind wordt met alleen jouw eigen lichaamsgewicht.

Dit wordt als weerstand gebruikt om tegen de zwaartekracht in te trainen. HIIT kenmerkt zich door cardiovasculaire training met korte periodes van intensieve training en kortere herstelperiodes. Je uithoudingsvermogen wordt hierdoor vergroot.

 

Nieuwsgierig? Lees meer!

Therapeuten

Ronald Bus

Sportieve fysiotherapeut | van oorsprong tennistrainer | niveau 3 speler | dry-needling

Tennis specifieke fysiotherapeutische behandeling én training!

 

Aandachtsgebieden en specialisaties: voet- en enkelklachten, schouder- en elleboogklachten en (slepende) spierblessures zoals o.a. zweepslag in de hamstrings en/of kuit.

Ronald Bus
Michael Vet

Michael Vet

Manueel therapeut | Sportfysiotherapeut | dry-needling

Aandachtsgebieden en specialisaties: (sport-gerelateerde) wervelkolomklachten, heup-, bovenbeen (hamstring en lies)- en knieklachten, met specialisatie in bovenbeen- en knieklachten.

Routebeschrijving Tulip

Nieuwsgierig? Maak direct een afspraak