Youri Kuijper

Leefstijlcoach

 

In 2018 is Youri Kuijper afgestudeerd aan de HBO opleiding Sportkunde te Overveen. Tijdens deze opleiding wordt je breed opgeleid tot revalidatiebegeleider/advanced personal trainer/leefstijlprofessional/sport- en bewegingsdeskundige. Er wordt geleerd om sport/bewegen in te zetten als middel, individuen en groepen mensen met plezier aan het bewegen te krijgen en mensen te coachen naar een actieve en gezonde leefstijl. Hierbij kan de leefstijlprofessional mensen adviseren op verschillende gebieden als voeding, beweging maar ook slaap en ontspanning. Die samen bijdragen aan het geheel.

 

“Ik haal er super veel energie en motivatie uit als mensen (weer) een actiever en leuker leven krijgen als ze bij mij zijn geweest. De verhalen die je hoort van mensen die weer met hun (klein)kinderen kunnen voetballen, weer kunnen hardlopen of beter slapen; daar doe ik het voor. Dat is wat ik het liefste doe.”

 

Bewegen en gezond eten is belangrijk voor iedereen. De leefstijlcoach is er om mensen daarbij te helpen, die net dat extra zetje kunnen gebruiken. Vaak is het in het begin erg lastig om gewoontes aan te passen, maar in kleine stapjes en onder begeleiding van deze professional is dat zeker mogelijk!

 

Youri is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Leefstijlcoaches Nederland. Dit staat garant voor een gedegen opleiding, bijscholing en kennis van alle verschillende onderwerpen die bijdragen aan een gezonde leefstijl.

 

y.kuijper@eedenburgh.nl

Direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!