Simon Eijkemans

Algemeen fysiotherapeut

Mijn naam is Simon Eijkemans. Ik ben in 2017 afgestudeerd als bewegingsagoog en in 2021 als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de studie tot bewegingsagoog heb ik ook mijn FITVAK en NGS sportmassage diploma’s behaald.

 

Wat ik mooi vind aan fysiotherapie is het helpen van mensen met lichamelijke klachten wanneer ze hier zelf niet uitkomen. Het mensen met plezier laten bewegen geeft mij energie. Hierbij staat de patiënt centraal. Door middel van het kiezen van de juiste behandeling probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar doelen kan behalen.

 

Ik vind het erg leuk om met collega’s te sparren: analyseren en samen klinisch redeneren. Het vak fysiotherapie is altijd in beweging. Het staat nooit stil, elke dag is anders!

 

Na mijn studie ben ik mij gaan verdiepen op het gebied van sport-gerelateerde knieklachten. U kunt bij mij terecht voor o.a. meniscusletsel, kruisbandletsel, klachten aan de knieschijf, kraakbeenletsels in de knie en hamstringrevalidatie. Samen zullen wij dan kijken hoe we zo snel en efficiënt mogelijk het oude niveau van sport weer kunnen hervatten. 

 

In mijn vrije tijd probeer ik actief bezig te blijven. Ik sport veel en met mooi weer tour ik graag een stuk op de motor met vrienden.

 

BIG registratienummer: 49929584104

Wilt u direct een afspraak maken?