Ronald Bus

Algemeen fysiotherapeut

Van 2011 tot 2015 heeft Ronald de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd bij de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. Hij was hier deeltijd student naast parttime tennistrainer. Hij heeft in 2015 stage gelopen bij het Sport Medisch Centrum in Amsterdam en bij Medisch Centrum de Eedenburgh in Hilversum.

 

Vanwege zijn voorgeschiedenis en werkervaring heeft hij affiniteit met behandelingen en begeleiding van (acute) sportblessures en (postoperatieve) orthopedische klachten. Vanaf 2004 is hij begonnen met werken als fulltime tennisleraar en vanaf 2007 ook als fitness- en conditie trainer. Daarmee enthousiasmeerde hij verschillende doelgroepen om te gaan sporten, om te blijven sporten en om sportspecifieke doelen te behalen.

 

Door vervolgopleidingen is hij in de loop van de tijd steeds meer te weten gekomen over het menselijk lichaam, blessures en over wat nodig is om fit te worden c.q. te blijven. Dit groeide uit tot een wens om wat te kunnen betekenen voor mensen met lichamelijke klachten: een studie fysiotherapie. Medisch Centrum de Eedenburgh is zijn eerste werkplek als fysiotherapeut. Van jongs af aan is hij bezig om gezond en bewust te leven; sporten, bewuste voeding en een juiste balans vinden tussen werk en ontspanning.

 

Hij is een rustige jongeman die van nature niet op de voorgrond treed. Wanneer hij met zijn vak bezig is, vindt hij een balans tussen deze rust en enthousiasme. Zijn sterke punten zijn luisteren, enthousiasmeren, vakmanschap, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. Hij staat positief in het leven en is optimistisch van aard. Hij gelooft dat sport en gezond leven in elkaars verlengde staan. Zijn korte termijn doel is om zijn (sport) achtergrond en opgedane therapeutische kennis en vaardigheden, in te zetten als basis voor het behandelen van klachten.

 

BIG registratienummer: 19920139204

Wilt u direct een afspraak maken?