Michael Vet

Sport- en manueeltherapeut

Michael is 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft zich daarna verder gespecialiseerd tot Master manueel therapeut en sportfysiotherapeut.

Hij ziet zijn studies als een kapstok waaraan hij zijn interesses kan ophangen. De afgelopen jaren heeft hij zich gericht verdiept in:

– Wervelkolom gerelateerde klachten; pré- en post-operatief
– Herniaklachten van de nek en de lage rug; pré en post- operatief
– Artrose klachten van de heup en knie; pre- en post- operatief
– Sportgerelateerde heup-, lies-, knie- en enkelklachten
– Hamstring revalidatie
– Kruisband revalidatie
– Meniscus revalidatie
– Patellofemorale klachten
– Dry needling

“Waarom moeilijk doen als het samen kan”?

Michael probeert de client centraal te plaatsen om vanuit zowel subjectief, objectief en contextueel oogpunt te gaan werken. Hiermee kan een totaalbeeld ontstaan voor verder onderzoek, opstellen van behandelstrategieën en welke (contextuele) factoren een klachtenbeeld kunnen belemmeren of bevorderen in het herstel. Hierbij aarzelt hij niet om samen te werken met andere disciplines binnen de praktijk of er buiten als de situatie hier om vraagt.

Verder is hij nog altijd op zoek naar wetenschappelijke literatuur om zijn dagelijks en praktisch handelen te staven aan de huidige evidentie. Met collega’s onderling vakinhoudelijk discussiëren hoort hier ook bij om te blijven verdiepen en te groeien als mens en als therapeut.

 

BIG registratienummer: 59063987504

 

Wilt u direct een afspraak maken?