Maarten van de Beek

Manueel Therapeut

Ik ben Maarten van de Beek en vanaf oktober 2021 versterk ik het team van Fysiotherapie de Eedenburgh. Afgelopen jaar heb ik hier al stage gelopen, onder begeleiding van Michael Vet.

 

In 2018 ben ik gestart met de master Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Hier heb ik mij ontwikkeld als persoon en als professional. In mijn thesis heb ik onderzoek gedaan naar vernieuwde therapievormen voor lage rug klachten. Een regio waar ik mij dan ook in thuis voel, samen met nek-, knie en enkelklachten.

 

Ik vind het belangrijk om de mens als geheel te zien en kijk graag samen met u naar een passend behandeltraject. Een goed gesprek en een dosis humor horen daar wat mij betreft ook zeker bij. Ik hoop u snel te zien in de praktijk!

 

Ik ben woonachtig in Leusden, maar in december 2021 gaan wij verhuizen naar Nijkerk. Samen met mijn vriendin en zoontje van 1 jaar. Ik vind gezelligheid met vrienden en lekker eten belangrijk. Sinds mijn tiende voetbal ik bij Sparta Nijkerk, op dit moment in het vijfde elftal. Naast voetbal ben ik regelmatig te vinden in de sportschool.

Wilt u direct een afspraak maken?