Chris Schröder

Praktijkeigenaar, Fysio- en manueel therapeut

 

Chris Schröder is de initiator en realisator van het Medisch Centrum de Eedenburgh (opgericht in april 2000). Hij is gespecialiseerd als manueel therapeut op het gebied van nek en lage rug klachten en de daaruit voortvloeiende gevolgen zoals hoofdpijn, duizeligheid en uitstraling naar armen en/of benen.

 

Jarenlang heeft Chris als freelance fysiotherapeut gewerkt voor de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond), waar hij de nederlandse amateurs en de verschillende UEFA teams onder zijn hoede had. Tijdens zijn rugby carrière heeft hij veel ervaring opgedaan met het revalideren na een blessure. Er is geen onderdeel van zijn lichaam dat in de 26 jaar dat hij heeft gerugbyd (7x  kampioen van Nederland en 10 jaar in het Nederlands rugbyteam gespeeld, waarvan 3 jaar als aanvoerder) wat niet een keer geblesseerd is geraakt.

 

Binnen het concept van de afdeling fysiotherapie van Medisch Centrum de Eedenburgh is bewegen heel erg belangrijk. Zijn kracht is de IRTT (individuele revalidatie trainings therapie) in de zaal. Collega fysiotherapeuten in Nederland maken regelmatig gebruik van zijn expertise om tot een goede diagnose of behandelingsvoorstel te komen voor een patiënt.

 

‘Houd jezelf gezond’ is zijn credo.

 

 

Noot: Chris Schröder is per 2022 een niet-gecontracteerde zorgverlener. Dit houdt in dat behandelingen door hem niet volledig worden vergoed. Meer weten? Bekijk de vergoedingen en tarieven voor de toelichting.

 

BIG registratienummer: 09034977304

Wilt u direct een afspraak maken?