Bregje Rienstra

(KINDER)FYSIOTHERAPEUT & LEEFSTIJLCOACH

 

Bregje Rienstra is een breed geschoolde fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. In 2000 heeft zij haar diploma Fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Amsterdam en ze heeft in 2007 de Masteropleiding kinderfysiotherapie met succes afgerond. Bregje heeft zich ontwikkeld tot een vrolijke, kundige, rustige, eerlijke (kinder)fysiotherapeut die altijd in mogelijkheden denkt. Met deze instelling motiveert zij cliënt, kind en ouders om het beste resultaat te behalen.

 

Als kinderfysiotherapeut heeft zij zich via verschillende opleidingen en cursussen zoals de F.O.K. opleiding en cursussen op het gebied van de ontwikkeling van de zuigeling (de asymmetrische zuigeling, huilbaby’s, babymassage) gespecialiseerd in de ontwikkeling van jonge kinderen (0-2 jarigen). Ook de schoolgaande leeftijd vindt zij een leuke en uitdagende leeftijdscategorie: samen met het kind en ouders spelenderwijs puzzelen naar een oplossing.

 

“Ik zie mijn vak als een constant spel, vol uitdagingen, iedere dag anders en nooit saai.”

 

Naast haar werk als kinderfysiotherapeut werkt Bregje Rienstra met volwassenen als algemeen fysiotherapeut en leefstijlcoach. Haar aandachtsgebieden zijn; longrevalidatie bij COPD en ex-COVID patiënten. Maar ook revalidatie na een operatie of bij klachten aan spieren/pezen en gewrichten kan Bregje u prima begeleiden. Tevens is zij bij de Eedenburgh gestart met de gecombineerde leefstijl interventie: SLIMMER.

 

“Vorig jaar heb ik de post-HBO opleiding tot leefstijlcoach afgerond, dit is zeker een verdieping in mijn werk als fysiotherapeut. Samen met de cliënt zoek ik naar waar hij of zij naar toe wil werken, bijvoorbeeld in het herstel of het verbeteren van bepaalde vaardigheden of het veranderen van de leefstijl. 

 

BIG registratienummer: 19053152804

Afspraak maken voor een (kinder)fysiotherapie behandeling of voor leefstijlcoaching?