Online videoconsult

Waar de fysiotherapie en huidige technologie elkaar raken, zodat u uw huis niet uit hoeft en toch professionele fysiotherapeutische zorg krijgt.

Vanuit heel Nederland kunt u nu direct overleggen met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door middel van videobellen op uw telefoon, tablet of PC kunnen wij verschillende dienstverleningen aanbieden:

  • Onderzoeken: inventariseren wat voor klacht u heeft en u een geschikt behandelplan voorleggen;
  • Behandelen; ondersteunen bij uw herstel door o.a. het selecteren van de juiste oefeningen door middel van ‘Physitrack’;
  • Monitoren en coachen: uw voortgang bewaken, het behandelplan evalueren en samen met u uw oefenprogramma’s aanpassen.

Plan nu uw online videoconsult voor fysiotherapie in!

Uitgebreide beeldbank met oefenmogelijkheden

Om uw behandeling en uw revalidatie verder te ondersteunen beschikken wij over een uitgebreide databank met video oefeningen en instructies. Dit gebeurt via de app ’Physitrack’. Hiernaast bestaat de mogelijkheid om via deze app voortgang van uw oefenprotocol te bewaken en uw oefeningen hier ook op aan te passen.

Voor het inplannen van een afspraak voor een videoconsult kunt u altijd even contact opnemen met onze receptie (035-6256161). Zij kunnen u dan inplannen en aangeven met welke van onze therapeuten u een afspraak krijgt. Naast onze BIG geregistreerde algemeen fysiotherapeuten kunt u ook een afspraak maken met een van onze specialisten (Ouderen, Sport, Kinderfysio en/of Manueel).

Kosten voor een videoconsult worden gedekt onder de dekking fysiotherapie van uw (aanvullende) verzekering. Niet aanvullend verzekerd of wilt u meer informatie? Bekijk deze pagina voor meer informatie.

Bij vragen over het online videoconsult kan u altijd een mail sturen naar:

Ronald Bus

r.bus@eedenburgh.nl

Wilt u direct een afspraak maken?