Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching helpt jou om doelen te bereiken. Of het nu gaat om afvallen, gezondere keuzes maken of meer bewegen – de leeftijlcoach gaat voor blijvende gedragsverandering!

 

Vanuit verschillende vakgebieden zoals de psychologie, diëtiek en fysiotherapie stelt de coach samen met jou een passend plan op voor een positieve kijk op gezond zijn en je fit voelen.

 

Op zoek naar leefstijlcoaching in Hilversum? Wij helpen u graag!

 

Blijvende gedragsverandering

Leefstijlcoaching richt zich naast voeding en beweging op meerdere aandachtsgebieden, zoals slaap en ontspanning, stress, vitaliteit, werk-privébalans, alcohol- en rookgedrag. De coach stimuleert jou en daagt je uit tot blijvende gedragsverandering.

Vetmeting voor slimmer en gezonder leven door fysiotherapeut

Wat doet een leefstijlcoach?

De leefstijlcoach begeleidt bij het nemen van de regie over gezondheid en welzijn. Het doel hiervan is dat jij een leven kan leiden waar je je goed bij voelt, rekening houdend met alle mogelijkheden en beperkingen.

 

De coach helpt om antwoorden te vinden op de volgende vragen:

    • Wat zijn gezonde gewoontes? Hoe vertaal ik de algemene principes naar mijn eigen situatie?
    • Hoe zorg ik dat ik gezonde keuzes maak en gezonde gewoontes blijvend kan verankeren in mijn dagelijks leven?
    • Welke doelen streef ik daarmee na?

Overkoepelende samenwerking

Heb je ook contact met een diëtist, huisarts en/of fysiotherapeut en wil je dit samenvoegen tot één traject? Dat kan! De leefstijlcoach kan de verschillende disciplines aan elkaar verbinden. Dit kan op individuele basis en in groepsverband. Bij De Eedenburgh hebben we nauw contact met alle professionals binnen het gelijknamige medisch centrum. De lijntjes zijn kort, waardoor we zorgvuldig samengestelde zorg kunnen bieden.

 

Kosten

Omdat leefstijl coaching nóg niet in de basisverzekering zit, zijn de kosten op dit moment nog voor eigen rekening. Er vindt momenteel een landelijke verschuiving plaats naar preventief gezondheidsbeleid en zal daarom in de toekomst zeker in de basisverzekering worden opgenomen.

Intake 60 minuten: 60 euro
Consult 30 minuten: 35 euro

 

Gecombineerde Leefstijl Interventie

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een Gecombineerde Leefstijl Interventie. Klik hier voor meer informatie over het interventiepakket ‘Slimmer‘ wat wij aanbieden.

Voor leefstijlcoaching in Hilversum kunt u terecht bij:

Direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!