Specialisaties

elementen_los_cirkel1

Jaarlijks gaan zo’n 2,5 miljoen mensen, jong en oud, naar de fysiotherapeut. Omdat ze klachten hebben vanwege hun houding of omdat een beweging problemen oplevert.

elementen_los_cirkel3

Deze specialisatie van de fysiotherapie richt zich met name op het bewegingsapparaat, bestaande uit de wervelkolom, ledematen en de bijbehorende spieren.

elementen_cirkelnormaalgroen

Kinderen ontwikkelen spelenderwijs hun zintuigen en motoriek. Bij sommige kinderen duurt dit wat langer of wijkt de ontwikkeling af, hiervoor is kinderfysiotherapie.

elementen_cirkelmoeras

De kinderfysiotherapeut is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met problemen van de ontlasting (plassen en poepen).

elementen_los_cirkel5

De bekkenfysiotherapeut richt zich op patiënten met problemen in het hele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem.

elementen_cirkelmosterdbolle

De psychosomatisch fysiotherapeut behandelt geen specifieke psychische aandoeningen op zich, maar wel veel lichamelijke klachten waarbij een relatie bestaat met het psychisch disfunctioneren.

elementen_los_cirkel4

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met complexe problematiek en heeft veel kennis van de bijbehorende ziektebeelden.

elementengelele11

Fysiotherapie in de oncologie is gericht op de specifieke klachten die ontstaan voor en na de medische behandeling van kanker.

elementen_cirkeldonkerstegroen

De Kaakfysiotherapeut helpt u bij gezondheidsproblemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

Oedeemtherapie

Bij oedeem is er sprake van een verstoord evenwicht tussen aanvoer en afvoer van vocht waardoor zwelling ontstaat.

elementen_cirkeldonkergroen

Speciaal voor mensen met een longaandoening bieden wij een programma op maat.

elementen_cirkeldonkerstegroen

De fysiotherapeut helpt patiënten met de ziekte van Parkinson, onder andere met bewegingsproblemen en verbeteren van conditie.

elementen_cirkeldonkergroen

Sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeut helpt u bij de behandeling en het voorkomen van sportblessures.

Oedeemtherapie

Met etalagebenen kunnen benen pijnlijk, verkrampt en vermoeid aanvoelen. De fysiotherapeut helpt u om uw klachten te verminderen en zorgt dat de risico’s op adervernauwing beperkt blijven.

elementen_cirkeldekleine

Onze fysiotherapeute leert u de lichamelijke belasting aan te passen aan de veranderde belastbaarheid van uw lichaam in de periode tijdens en na de zwangerschap.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!