Richtlijnen rondom COVID-19

Richtlijnen rondom COVID-19

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop! Op basis van de huidige richtlijnen verandert het één en ander. Dit heeft gevolgen voor uw bezoek aan onze praktijk. Zo blijft het belangrijk om 1,5 meter afstand te houden van andere mensen. Lukt dit niet? Draag dan een mondkapje. Onze medewerkers dragen tijdens de behandeling een mondkapje en we willen u vragen om dat ook te doen.

 

Aanvullende maatregelen:

  • Kom maximaal 5 minuten voor de aanvang van de afspraak naar de praktijk
  • Kom alleen naar de afspraak, tenzij het niet anders kan. Er is één ouder/begeleider toegestaan
  • Desinfecteer uw handen zodra u de wachtkamer binnen komt
  • U kunt geen gebruik maken van de kleedruimtes en douches
  • Gebruik de aangegeven routing in de praktijk
  • Neem de algemene hygiëneregels in acht
  • Neem uw eigen handdoeken mee, 1 grote en 1 kleine
  • Bij aanvang van de afspraak informeren wij of u gezond bent. Heeft u klachten? Blijf dan thuis en meld u af.

 

Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kunt u deze kosteloos annuleren. Mocht u binnen de 24 uur tot aan de afspraak verkoudheidsklachten krijgen, meld dit dan tijdig. Dan kunnen wij het vrijgekomen tijdslot aan iemand anders toekennen. Mocht de plek niet meer opgevuld kunnen worden, dan wordt de afspraak omgezet in een videoconsult. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.

 

Conform de richtlijnen die het RIVM stelt, staan wij continu klaar voor iedereen die ons nodig heeft: door een bezoek in de praktijk, maar ook nog steeds via een video- of telefonische afspraak. Of zelfs per e-mail. U beslist samen met uw therapeut wat in uw situatie de beste oplossing is. Zo kan iedereen die hulp of advies nodig heeft geholpen worden!

 

Richtlijnen hervatten Medisch Trainen
Per 1 juni is de oefenzaal weer open voor medisch trainen. Het kan zijn dat u voor een onderdeel van uw behandeling gebruik maakt van de oefenzaal, onder begeleiding van uw fysiotherapeut. Om te voorkomen dat het in de zaal te druk wordt, zijn er vaste tijdssloten aangewezen voor medisch trainers. Bij het inplannen van een afspraak houdt uw therapeut rekening met de bezetting van de zaal. Hier hoeft u zelf dus geen rekening mee te houden. Na elke 50 minuten met medisch trainers wordt de zaal schoongemaakt en gelucht. Meer informatie over medisch trainen en de richtlijnen die wij hiervoor toepassen? Bekijk deze pagina.

 

Overige informatie
Kijk voor meer informatie op: https://defysiotherapeut.com/nieuwtjes-en-oproepen/veilig-naar-je-fysiotherapeut/

Voorafgaand aan een afspraak kunt u deze klachtenmeter invullen, dan kan de fysiotherapeut u direct gericht helpen: https://www.hierhebikpijn.nl/fysiocheck/start