Richtlijnen rondom COVID-19

Richtlijnen rondom COVID-19

Uw gezondheid en die van onze medewerkers staan voorop! Op dit moment conformeren wij ons aan de richtlijnen die de KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor de Fysiotherapie) hanteert. In principe hoeven zowel de cliënt als de therapeut geen mondkapje op, tenzij er sprake is van nauw contact binnen 1,5 meter. De fysiotherapeut zal aangeven bij de patiënt wat hiervoor gewenst is. Daarnaast zijn er een aantal kwetsbare groepen, waarvoor een ander advies geldt. Dit kunt u nalezen op de website van het KNGF. Als u zich prettiger voelt bij het dragen van een mondkapje, dan is dat uiteraard prima. In overleg met elkaar zorgen wij voor een veilige, schone en werkbare situatie.

 

Zolang er nog coronamaatregelen gelden verzoeken wij u vriendelijk om eigen handdoeken mee te nemen naar de behandeling: één grote en één kleine handdoek. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Heeft u klachten de mogelijk passen bij coronagerelateerde verschijnselen? Dan vragen wij om de afspraak zo spoedig mogelijk te verplaatsen. Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kunt u deze kosteloos annuleren. Mocht u binnen de 24 uur tot aan de afspraak verkoudheidsklachten krijgen, meld dit dan tijdig. Dan kunnen wij het vrijgekomen tijdslot aan iemand anders toekennen. Mocht de plek niet meer opgevuld kunnen worden, dan wordt de afspraak omgezet in een videoconsult. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om het consult in rekening te brengen.

 

Conform de richtlijnen die het RIVM stelt, staan wij continu klaar voor iedereen die ons nodig heeft: door een bezoek in de praktijk, maar ook nog steeds via een video- of telefonische afspraak. Of zelfs per e-mail. U beslist samen met uw therapeut wat in uw situatie de beste oplossing is. Zo kan iedereen die hulp of advies nodig heeft geholpen worden!

 

Richtlijnen hervatten Medisch Trainen
Per 1 juni j.l. is de oefenzaal weer open voor medisch trainen. We zijn begonnen met kleine groepjes van maximaal 6 personen. Inmiddels laten we stapsgewijs meer mensen toe aan de groepjes. Meer informatie over Medisch Trainen, klik hier. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de zaal goed wordt gelucht en dat er desinfectiemiddelen aanwezig zijn.