Medisch trainen

Bewegen is van groot belang voor een gezonde leefstijl, mits het op verantwoorde manier gebeurt. Door te sporten voelt u zich fitter en krijgt u minder last van lichamelijke ongemakken.

 

Door medisch trainen bij Fysiotherapie de Eedenburgh in Hilversum kunt u verantwoord sporten onder persoonlijke en professionele begeleiding van de fysiotherapeut.

Doel en doelgroep

Doel: door voldoende te blijven bewegen kan uw gezondheid en lichamelijke fitheid verbeterd worden. U werkt aan uw conditie, flexibiliteit en vergroot de spierkracht.

Doelgroep: voor iedereen die onder begeleiding op een verantwoorde manier in een kleine groep meer wil bewegen.

Intake

Als u zich aanmeldt, dan plannen we een intakegesprek in. Tijdens het gesprek brengen we uw huidige lichamelijke fitheid in beeld. We voeren een aantal metingen uit en kijken naar uw bloeddruk en gewicht. Daarnaast is er een conditietest om uw persoonlijke startniveau voor het medisch trainen te bepalen. Op basis hiervan bepalen we samen uw doelstellingen en stellen we een persoonlijk trainingsprogramma op.

Download Intakeformulier
Tarieven medisch trainen in Hilversum
1 x per week €  35,- per maand
2 x per week €  55,- per maand
1 x per week € 100,- per kwartaal
2 x per week € 160,- per kwartaal
1 x per week € 350,- per jaar INCL 1 maand vakantie
afschrijving 1 x per/jaar

Bovenstaande prijzen zijn per maand en worden automatisch geïncasseerd. U heeft een opzegtermijn van één maand.

Download machtigingsformulier
Download zaalreglement

AANVULLENDE INFORMATIE

Aanvullende informatie bij inschrijving

  • Als u zich inschrijft, dan kiest u voor een vast trainingstijdstip
  • Wilt u trainen op een tijdstip waar nog geen tijdsslot voor is ingepland? Neem contact met ons op
  • De grijze tijdsloten zijn trainingsuren die plaatsvinden op de locatie Tulip (Kininelaantje 12), de andere trainingsuren vinden plaats op locatie De Eedenburgh
  • Eenmalig ruilen of inhalen is mogelijk. Zou u in één van deze gevallen ons willen bellen of mailen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marike Haarsma, 035 625 61 61.

PILATES, PERSONAL TRAINING & HYLYGHT

Medische Pilates
Pilates versterkt je spieren en de oefeningen helpen voor een goede coördinatie, balans, flexibiliteit en verbetering van de houding. Medische pilates is geschikt voor mensen met óf zonder gezondheidsklachten.
Lees meer over pilates.

 

Personal Training
Personal training is er voor wie nét dat zetje extra nodig heeft. Het kan een goede start zijn om een sportroutine op te bouwen, waarbij je jezelf genoeg uitdaagt en niet overvraagt. Het is mogelijk om bijvoorbeeld één of twee sessies met de personal trainer 1 op 1 af te spreken en daarna door te stromen naar Medisch Trainen.
Lees verder over Personal Training.

 

Hylyght
Hylyght is een wetenschappelijk onderbouwd programma om jouw sterkten en zwakten in kaart te brengen. Heb je bijvoorbeeld regelmatig last van je schouder of speelt je achillespees steeds weer op? Hylyght brengt het risico voor blessures in kaart, want voorkomen is beter dan genezen. Hylyght is ook te gebruiken als revalidatiemethode. Of je nu preventief of voor revalidatie aan de slag gaat, het op maat gemaakte trainingsprogramma van Hylyght helpt je vooruit!
Meer informatie over Hylyght.

Ook Medisch trainen in Hilversum?