De praktijk

PlusPraktijk in Hilversum

Fysiotherapie De Eedenburgh een PlusPraktijk in Hilversum. Wij voldoen niet alleen aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, want we gaan ook een stap verder. Wat houdt dat in?

 

Een PlusPraktijk heeft:
– een goede bereikbaarheid, ruime openingstijden en korte wachttijd
– hoge kwaliteitseisen voor deskundigheid en het meten van klanttevredenheid
– aanvullende programma’s, zoals medisch trainen en leefstijlcoaching
– duidelijke vergelijkingscriteria met andere PlusPraktijken
– goede onderlinge samenwerking met bijvoorbeeld diëtisten en artsen

Ons team

PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die betere kwaliteit leveren en dat ook inzichtelijk kunnen maken

Locatie Tulip

Fysiotherapie de Eedenburgh heeft een tweede locatie bij het Tulip Tennis Center. Sport en fysiotherapie ontmoeten elkaar!

 

Voor een tennisblessure is collega Ronald Bus de aangewezen persoon om te begeleiden. Als ervaren tennisser weet hij waar op te letten bij een tennisspecifieke blessure, bijvoorbeeld last van de schouder, elleboog, voet of enkel. Tijdens een behandeling is het mogelijk om gebruik te maken van de tennisbaan om onder andere gericht te kijken hoe de klacht ontstaat en hoe deze te voorkomen is.

 

U bent ook van harte welkom voor behandeling van andere klachten die niet tennis-gerelateerd zijn. Naast Ronald Bus werkt ook collega Michael Vet op locatie Tulip.

Beide collega´s hebben een mooie behandelruimte ingericht en daarnaast is er ook een prachtige sportruimte die dienst doet als oefenzaal.

 

Route vanaf de Gijsbrecht van Amstelstraat: rijd de Nieuwe Havenweg op, deze weg verandert in het Kininelaantje (niet met de weg meerijden). Rijd door tot het bruggetje, dan ziet u links parkeergelegenheid. U bent dan gearriveerd bij ons sportmedisch centrum die de locatie deelt met de tennisvereniging.

 

Wij heten u van harte welkom!