Hylyght

Sportmedisch Centrum de Eedenburgh maakt gebruik van de wetenschappelijk onderbouwde tool Hylyght!

 

Met behulp van deze tool kunnen wij het risicoprofiel voor blessures in kaart brengen bij iedere sporter. Dit kan van grote waarde zijn binnen blessurepreventie en revalidatie.

“Hylyght helpt mij om het beste uit mijn sportprestaties te halen. Ik ben me bewust van mijn zwakke plekken, waardoor ik concreet aan de slag kan en een blessure kan voorkomen door extra aandacht te geven aan deze gebieden.”

Lees ervaringverhaal

Preventie

Screening van risicofactoren voor specifieke letsels binnen jouw sport. Weet jij de zwakke plekken in jouw lichaam? En wat je hieraan kan doen?

 

Op basis van een korte of uitgebreide screening zal de Hylyght Expert een blesssure-risicoprofiel opmaken en jou adviseren over de beste manier van trainen en hoe je het blessurerisico kan verminderen.

 

Je kan inloggen op jouw eigen account en jouw persoonlijke risicoprofiel en trainingsprogramma opzoeken (in HD-videokwaliteit!). Via het account kan je ook communiceren met jouw coach.

Revalidatie

Een blessure oplopen is één ding, maar elke sporter weet hoe lastig het kan zijn om daarna weer terug te keren op het oude niveau.

 

  • De revalidatiemodule helpt jou om op een veilige manier terug te keren naar jouw favoriete sport en vermindert de kans op een nieuwe tegenslag
  • Door duidelijke rapportrage in de vooruitgang, evidence-based testing en de juiste oefeningen word jij snel op het goede spoor gezet
  • Testresultaten en trainingsprogramma’s kan je online inzien op jouw eigen account

Training

In de online omgeving wordt er een op maat gemaakt oefenprogramma samengesteld.

Jouw individuele trainingsprogramma is gebaseerd op jouw specifieke risicoprofiel, revalidatiecriteria en/of prestatie parameters.

 

De oefeningen binnen het platform worden uitgelegd met foto’s, video’s en beschrijvingen. Je kan je oefeningen inplannen via je persoonlijke kalender in jouw trainingsroutine. 

Hylyght preventie en revalidatie: voor wie?

Bijvoorbeeld voor…

Hylyght Tennisster
Tennissers
Hylyght voetballer in actie
Voetballers
Hylyght Team yell
Basketballers
Hylyght Atletiek
Hardlopers
Hylyght Olympische zwemmer
Zwemmers
Hylyght Wielrenners peloton
Wielrenners

Uiteraard is het verkrijgen van blessures nooit geheel te voorkomen, maar door middel van specifieke oefeningen, voortkomend uit jouw individuele blessure risicoprofiel, is het risico wel te verkleinen. Zo krijg jij de aandacht die nodig is om optimaal te kunnen presteren!

Tarieven

Hylyght Basis: €185 voor twee screenings. Eén startscreening en na drie maanden de tweede. Hylyght Basis richt zich op één focusgebied.

Hylyght Expert: €265 voor twee screenings. Eén startscreening en na drie maanden de tweede. Hylyght Expert scant het gehele lichaam.

Hylyght Expert Plus: uitgebreide scan met specifieke aandacht voor het blessureverleden en het focusgebied. Dit betreft ook twee screenings: één startscreening en na drie maanden de tweede. Prijs is op aanvraag.

 

Het is ook mogelijk om een losse scan te doen (zonder hertest). De Hylyght Basis scan is dan €95 en Hylyght Expert is €140

 

Bekijk hier de officiële website van het Hylyght platform.

Onze Hylyght Expert:

Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!