Fit de lente in

Leefstijlcoaching & personal training

Fit de lente in? De leefstijlcoach en personal trainer helpen om een gezond en vitaal leven te leiden. Juist in deze periode is het belangrijk om gezonde gewoonten te ontwikkelen. De leefstijlcoach kan samen met jou doelen opstellen voor een fit en vitaal leven.
Met de hulp van de personal trainer kan je direct beginnen met aan je doelen te werken. In sessies van één uur krijg je inzicht in welke oefeningen goed bij je passen. Verleg je grenzen en boek resultaat! Periodiek meten we de vooruitgang, zodat je inzicht krijgt in je prestaties.

Aan de slag

Wij bieden drie programma’s: Fit start, Fit plus en Fit pro. Alleen een kickstart nodig of een goede stok achter de deur? Stel het programma samen wat bij jou past en plan vandaag nog de intake in! De Leefstijlcoach brengt dan met jou het volgende in kaart:

 

beweeg- en eetgedrag – sociale omgeving – werk/opleiding – lichamelijk functioneren – energielevel en slaapgewoonten

 

De leefstijlcoach maakt inzichtelijk welke samenhang er is tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Bij alle programma’s ontvang je een voedingsadvies en beweegschema! De tijd per sessie voor fit start, plus en pro is voor de Intake 30 minuten, Personal training 60 minuten en Leefstijlcoaching 45 minuten.
fit-pakket-start-plus-pro

wat levert het jou op?

Door mee te doen aan één van de programma’s leer je om een gezonde leefstijl te ontwikkelen, je behaalt sneller je doelen door gericht te trainen en daarbij je spieren sterker en soepeler te maken. Word je bewust van de relatie tussen voeding, bewegen, werk en stress. Het programma wordt voor iedereen op maat aangepast, dus geen onhaalbare of té makkelijke doelen.
Een ideale stok achter de deur, juist ook in coronatijd! Op veilige afstand in een goed geventileerde ruimte wordt conform de richtlijnen gewerkt.
Wil jij ook fit de lente ingaan komen? Maak nu een afspraak.